Zumbahua & Quilotoa
19 03 2011So, der Markt in Zumbahua war echt klasse. Ham uns a bisserl durch die Spezialitäten gegessen und rumgeschnurkt. Bei mir gabs zum Frühstück Pommes mit Fleisch und Tomatensalat (alles zusammen in ner kleinen Schüssel) und bei da Stephanie gabs ein halbes Meerschwein.
Schmeckt so ned schlecht, aber es war halt nix dran an dem Viecherl und die Eier waren auch noch dran
Danach gings dann auf der Ladefläche von nem Pickup Richtung Quilotoa. Ein erloschener Vulkan und im Krater hat sich ein wunderschöner, leicht salziger See gebildet.
Wir sind dann natürlich einmal runter zum See gegangen. Ne halbe Stunde nach unten und dann aber eben auch ca 70 Minuten wieder nach oben. Und des auf ner Höhe von 3800m üNN. Da bist fix und fertig wenn du wieder oben bist. Gott sei Dank hat s dann am Nachmittag geregnet. Dann konnt ma faul im Bett liegen und lesen *grins*. Aber wir sind dann gegen Abend noch n kleines Stück am Krater entlang und ham die Aussicht genossen. Ich konnt die Stephanie leider ned davon überzeugen, dass wir am nächsten Tag einmal um den Krater gehen (6-8 Stunden). Ihr war einfach des Wetter zu kalt.
an unsere is a bisserl mera fleisch – morgen ham ma herrlichstes warmes wetter so ca. 19-20° sind angesagt – da wern mas amoi probieren – deine ham doch keine eier mehr oda?
Danke für de Einladung !
A großes Lob an de Grillmeisterin „la mamma“ – super gewürzt und felllos !
Für de 15 Leid wär´s boid a bissal z´wenig g´worn, aba mia ham ja no
leckere Wammal, Hoisgrad, Pute, Fisch, Spieße…….reichlich Salate, Bauernbrot und nadirlich de guade Knoblauchbutter vom Hansi g´habt.
Hoast as Fell scho gerben lass´n, damit de Geli im November warme
Handschuh hoad !?
Ahhhhh des is ned nett. Ich wollt doch an Muff haben!
servus tine – is scho beim kürschner – 2 handschua weans scho wean – vielleicht so fingerling ohne fingerkuppn
Servus la mama,
vielleicht kunnst ja den Auftrag no stoppp´n, denn sie wui ja an Muff !!!! -der is aba wirklich out , out , out…..!!!!!!!!!!!!!!- aus den groaß´n
Fellhauf´n kinnans bestimmt a kloans Deckal für ihre koid´n Fiaß und an Nasenspitzenwärmer ( für´n naxt´n Winter- in Kronberger´s Biwak-Hostel-
3 kippte Fenster a bei 10-15 ° Minus) Des hoab i in dem Zimmer a scho überlebt, aba über an kuscheligen Zächen- und Nasenwärmer war i im nach-
hinein (san scho a paar Jahr her) a ganz glücklich g`wen. Es hoad domois no koane „Meersau´n“ gem ( beim Moar hams immer ans „ESS`N“ denkt
und de Sau g´schlacht (lecker Schweinsbraten mit Knödl), aba des „FELL“ hoad need g´warmt!!!!!!!!
hob an kürschna no dawiischt – hod e koa zeid ghobt – aber für de zächn und fürd nosn a no (hod doch den zinkn von iam babba) werds ned glanga, da brauch ma no a katz dazua – uns is e scho wida oane zuaglaffn – so a oreidiger koda – bassad von da fellfarbn dazua – i glab dann gangads – #
überlebenspaket 😉 mia kanntn uns ja amoi zamsitzn und an schnitt macha
pfiad di tante tine
Ja, dees mach ma ! Danoach hoaz ma aba wieda an “ GRILL“ o , denn a Katz´nfleisch hoad´s beim „Moar“ a need gem !
Bis boid
Tante Tine